Na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti používame súbory cookie.

viac informácií
Súhlasím Podrobné nastavenia
Prijať zvolené cookies

Hyperstop kvapky (tinktúra) 50 ml

Hyperstop tinktúra (extrakt) - zmes bylín na zníženie hodnôt krvného tlaku.

Imelo pôsobí veľmi účinne na znižovanie vysokého krvného tlaku. Hloh priaznivo ovplyvňuje kardiovaskulárny systém. Pagaštan pôsobí v celom cievnom systéme proti arterioskleróze. Kvet trnčeky odstraňuje prebytočný sodík z tela. Ostropestrec je silným antioxidantom a podieľa sa na normalizácii hladiny pečeňových enzýmov.

Viac detailov

Skladem

169 Kč

Detaily

Hyperstop tinktura (extrakt) - směs bylin pro snížení hodnot krevního tlaku.

Složení: jmelí bílé (Viscum alba), hloh obecný (Crataegus laevigata), jírovec maďal (Aesculus hippocastanum), trnka obecná (Prunus spinosa) a ostropestřec mariánský (Silybum marianum).

Hlavní bylinou v této směsi je jmelí bílé, které působí velmi účinně na snižování vysokého krevního tlaku (hypertenze) na běžné hodnoty (120/80 - 140/90). Po 6 týdenní kůře (3 balení přípravku) dochází v 70 % případů k normalizaci krevního tlaku a to bez recidivy. Doporučujeme pouze po skončení kůry nějaký čas užívat tinkturu (nebo čaj) z hlohu (střídání list+květ s plodem). Hloh obecný působí velmi příznivě na kardiovaskulární systém a je vhodnou bylinou na všechny srdeční problémy spojené s vyšším věkem. Rozšiřuje věnčité tepny, působí antiskleroticky a preventivně proti angině pectoris, harmonizuje srdeční arytmii. Snižuje krevní tlak, ale až při dlouhodobějším užívání. Můžeme jej použít jako prevenci ischemické choroby srdeční a pro léčbu následků infarktu myokardu. Zlepšuje i prokrvení mozku. Jírovec maďal působí prakticky na celý cévní systém, proti arterioskleróze, zlepšuje periferní prokrvení a prokrvení koronárních cév, pomáhá při doléčení po náhlých mozkových příhodách. Díky svým účinným látkám (aesculin a aescin) zlepšuje pružnost a pevnost cév a vykazuje účinek protizánětlivý - tím pomáhá při zánětu žil, křečových žilách, trombóze, hemeroidech a při otocích způsobených městnáním žilní krve v nohou. Je významným pomocníkem při lymfatických drenážích a zmenšení lymfatických otoků. Zvyšuje funkci nadledvin. Květ trnky obecné slouží ke zepšení metabolismu, pomáhá tělu s odstraněním přebytečného sodíku, čímž působí na ledviny a snižuje spodní hodnoty krevního tlaku. Snižuje také propustnost stěn krevních vlásečnic a pomáhá při jejich zánětech. Ostropestřec mariánský se k léčbě jaterní insuficience (nedostatečnosti) používá více než 2 000 let. V 70. letech minulého století byly ze semen ostropestřce izolovány tři látky, které mají ochranný účinek na jaterní parenchym a které jsou známy pod souhrnným názvem sylimarin. Sylimarin se váže na jaterní buňky a tím zabraňuje průniku toxických látek do jaterní buňky. Zvyšuje tvorbu žluči. Také je silným antioxidantem a v neposlední řadě se podílí na normalizaci hladiny jaterních enzymů a harmonizaci imunitního systému.

Zdravotní tvrzení týkající se této směsi léčivých rostlin ve formulaci předložené Evropské komisi ke schválení (on hold): Antioxidant. Hladina lipidů v krvi - metabolismus lipidů. Imunitní systém. Přirozená obranyschopnost-odolnost. Normální činnost cévní soustavy. Normální činnost kardiovaskulární soustavy. Oběh - žíly – vlásečnice. Těžké nohy. Normální činnost kloubů (pohyblivost). (Pre) menstruační & menopauzální pohodlí. Normální stav pokožky. Normální funkce žaludku. Normální funkce nervové a oběhové soustavy. Relaxační účinek - napomáhá usínání. Normální činnost ledvin a močového měchýře. Normální funkce střevního traktu. Normální trávení a funkce jater, pročištění. Normální hladina cukru v krvi. Normální činnost srdce. 

Na základě Nařízení Evropského parlamentu nesmíme uvádět všechny účinky, které bylina má.

Více o účincích na http://www.tinktura-info.eu/tinktury-z-bylin-alopaticke-tinktury-bylinkarovo-tajemstvi-c-169_176/presstop-kapky-50-ml-p-3251

Dávkování: ženy 3x denně 3 kapky, každý další den jednu kapku přidávejte až do množství 3x15 kapek, dál už množství nezvyšujte. Muži stejným postupem počínaje 3x5 na konečných 3x20 kapek. Účinek se projeví zhruba po 3-6 týdnech. Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy.

Omezení užívání:

  • nepřekračujte denní dávku

OVZ-35.1-31.10.2012-4032/1

<p style="margin:0cm 0cm 0pt;background-color:#ffffff

Recenzie

Napísať recenziu

Hyperstop kvapky (tinktúra) 50 ml

Hyperstop kvapky (tinktúra) 50 ml

Hyperstop tinktúra (extrakt) - zmes bylín na zníženie hodnôt krvného tlaku.

Imelo pôsobí veľmi účinne na znižovanie vysokého krvného tlaku. Hloh priaznivo ovplyvňuje kardiovaskulárny systém. Pagaštan pôsobí v celom cievnom systéme proti arterioskleróze. Kvet trnčeky odstraňuje prebytočný sodík z tela. Ostropestrec je silným antioxidantom a podieľa sa na normalizácii hladiny pečeňových enzýmov.