Na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti používame súbory cookie.

viac informácií
Súhlasím Podrobné nastavenia
Prijať zvolené cookies

Blokátor kvapky (tinktúra) 50 ml

Blokátor tinktúra (extrakt) - zmes liečivých rastlín a húb na zamedzenie vzdialeného šírenia (metastáz) pri onkologických nálezoch.

Eleuterokok zvyšuje produkciu bielych krviniek i interferónu. Mai-take má silné protinádorové účinky (mozog, prsia, pľúca, žalúdok, črevá, pečeň), aktivuje činnosť makrofágov. Korálovec zvyšuje imunitu pri rakovinách (žalúdok, pažerák, hrubé črevo, krčok, maternice).

Viac detailov

Skladem

169 Kč

Detaily

Blokátor tinktura (extrakt) - směs léčivých rostlin a hub pro zamezení vzdáleného šíření (metastáz) při onkologických nálezech.

Složení: Eleuterokok ostnitý (Eleuterococcus senticosus), Mai-take - trsnatec lupenitý (Grifola frondosa), korálovec ježatý (Hericium erinaceus).

Eleuterokok má výrazný imunomodulační účinek, kdy prokazatelně zvyšuje fagocytovou aktivitu makrofágů, zvyšuje produkci bílých krvinek i interferonu. Podporuje metabolické aktivity a zlepšuje průtok krve v srdci a mozku. Harmonizací endokrinního systému se eleuterokok řadí mezi vynikající adaptogeny a drogy zlepšující celkový stav organismu. Velký význam má bylina pro zmírnění účinků ozařování a chemoterapie za současného zamezení rozvoje metastáz. Napomáhá i při neurastenii, kdy je oslabeno vedení vzruchu nervem. Může zlepšit i ostrost vidění. Zlepšuje prokrvení srdečního svalu a působí proti ischemii myokardu, zlepšuje zásobování mozku kyslíkem a  předchází mozkovým příhodám. Svým tonizujícím účinkem významně urychluje rekonvalescenci po operacích, infekčních chorobách, dlouhodobém fyzickém a duševním vypětí.

Mai-take - trsnatec lupenitý působí jako tonikum, má silné protinádorové účinky (rakovina mozku, prsu, plic, žaludku, střev, jater), působí imunostimulačně, aktivuje činnost makrofágů a má protimutagenní účinek. Chrání játra před účinky chemoterapie, zmírňuje průběh AIDS i Crohnovy nemoci. Užíváme dále při potížích jako je stres, cukrovka, chronický únavový syndrom, žloutenka typu B, vysoký krevní tlak, či tuk v krvi. (Zdroj - profesor Valíček).

Dle výsledků výzkumů in vitro i in vivo chrání trsnatec zdravé buňky před napadením buňkami rakovinnými, brání tvorbě metastáz, zpomaluje či zastavuje proces karcinogeneze. Dále bylo zjištěno, že zpomaluje růst nádoru tlustého střeva, plic, žaludku, jater, prostaty a mozku.

Korálovec ježatý ovlivňuje imunitu, žaludek, tlusté střevo a neurologické potíže. Profesor Valíček uvádí následující: korálovec se užívá na zažívání a žaludeční problémy, při chronické gastritidě, žaludečních a dvanáctníkových zánětech a vředech a při zánětu tlustého střeva. Výzkumy ukázaly, že potlačuje Helicobacter pylori - pravděpodobnou příčinu žaludečních vředů. Pomáhá při rakovině žaludku, jícnu, tlustého střeva, jater a děložního krčku. Snižuje hladinu cukru v krvi, léčí obtíže nervového původu a dobré výsledky přináší i při Alzheimerově nemoci, posiluje imunitní systém, potlačuje záněty a léčí vyčerpanost.

Výzkumy in vitro a in vivo prokázaly přímé působení na nádorové buňky. Houba má prokázaný antioxidační účinek, reguluje hladinu krevních lipidů a snižuje hladinu krevní glukózy. Extrakt zvyšuje aktivitu makrofágů a imunitního systému proti rakovinným buňkám. Obsažená látka erinacin regeneruje nervové buňky a spouští proces myelinizace.

Klinické studie dokázaly, že houba regeneruje sliznice a epitel tkání trávicího systému a je tedy vhodná při léčbě gastritidy, pálení žáhy, při žaludečních vředech a při chronických zánětech žaludeční sliznice. U pacientů s chronickým zánětem tlustého střeva došlo ke zlepšení zdravotního stavu v 82% případů, v 52% došlo k úplnému vyléčení. Korálovec podávaný společně s chemoterapií v 70% případů redukoval vznik metastáz. Houba vyvolává tvorbu NGF (nervový růstový faktor), který podporuje důležité sensorické neurony a tvorbu myelinu - důležité složky mozkové tkáně. Zlepšuje zdravotní stav pacientů s Alzheimerovou a Parkinsonovou nemocí. Zlepšuje kognitivní funkce, používá se při neurózách a zpomaluje průběh některých autoimunitních neurodegenerativních nemocí.

Zdravotní tvrzení týkající se této léčivé rostliny ve formulaci předložené Evropské komisi ke schválení (on hold): Přirozená obranyschopnost - imunitní systém. Fyzické a duševní zdraví - zotavení. Kognitivní a duševní výkonnost. Krevní oběh. 

Na základě Nařízení Evropského parlamentu nesmíme uvádět všechny účinky, které směs má. 

Dávkování: 3x denně 20 kapek. Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy.

Recenzie

Napísať recenziu

Blokátor kvapky (tinktúra) 50 ml

Blokátor kvapky (tinktúra) 50 ml

Blokátor tinktúra (extrakt) - zmes liečivých rastlín a húb na zamedzenie vzdialeného šírenia (metastáz) pri onkologických nálezoch.

Eleuterokok zvyšuje produkciu bielych krviniek i interferónu. Mai-take má silné protinádorové účinky (mozog, prsia, pľúca, žalúdok, črevá, pečeň), aktivuje činnosť makrofágov. Korálovec zvyšuje imunitu pri rakovinách (žalúdok, pažerák, hrubé črevo, krčok, maternice).