Na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti používame súbory cookie.

viac informácií
Súhlasím Podrobné nastavenia
Prijať zvolené cookies

Kalísia voňavá kvapky (tinktúra) 50 ml

Obsah živej rastliny v tinktúre: 100 %. Kalízia  (bylinná tinktúra - kvapky Duša rastlín). Prírodný bylinný extrakt z nadzemných podzemkov (kolienok) a listov kalízie vonnej.

Viac detailov

Skladem

169 Kč

Detaily

Kalísie (bylinná tinktura - kapky Duše rostlin). Přírodní bylinný extrakt z nadzemních oddenků (kolínek) a listů kalísie vonné. Obsah živé rostliny v tinktuře: 100%.

Kalísie vonná (voňavá) (Callisia fragrans, čeleď křížatkovité - Commeliaceae, SK: Kalísia voňavá ) pochází z Mexika. Vědci v Sovětském svazu, USA i Kanadě ve šťávě této rostliny objevili látky bránící dělení rakovinných buněk. Obsahuje fytosteroly, kvercetin, kemferol, alkaloidy, glykosidy, polysacharidy, vitaminy, chrom, vanad, železo, bór, měď a selen. Obsažené fytosteroly brzdí progresi nádorových onemocnění. Při výzkumech bylo dosaženo výrazných výsledků u rakoviny ženských pohlavních orgánů, prsů, plic, štítné žlázy, žaludku a konečníku. Pomáhá při nemocech prostaty, hormonálního systému a při poruchách látkové výměny. Dále používáme při zánětech slinivky, cukrovce, nemocech jater a trávicího ústrojí a pro detoxikaci organismu. Vně působí na kožní nemoci.

Upozornění: účinek rostliny se může projevit detoxikačními příznaky. Může to být zejména slabost, závratě, nevolnost a průjem. Může vyvolat alergické vyrážky a otoky a to zejména u lidí s oslabeným imunitním systémem a sklonem k alergiím. Ve výjimečných případech může dojít k ovlivnění hlasivkového vaziva.

Nařízení ES 1924/2006 o zdravotních tvrzeních a 1169/2011 o léčebných tvrzeních nám neumožňuje na těchto stránkách uvádět více informací k této léčivé rostlině.

Více informací získáte ze seriózních volně dostupných zdrojů na internetu a z kvalitní literatury. 

Složení tinktury: velejemný melasový ethanol 40%, léčivá rostlina kalísie vonná.

Výrobce: Bylinné kapky, s.r.o., ČR. Doplněk stravy - neředěná tinktura s vysokým obsahem přírodních účinných látek z nejkvalitnějších léčivých rostlin. Nenahrazuje pestrou stravu. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte denní dávku. Neskladujte na přímém slunci. Případný zákal není na závadu.

Dávkování: 3x denně 20 kapek do vody či čaje. Výrobek není zásadně vhodný pro děti, těhotné a kojící matky.

Kód: rakovina, záněty, detoxikace.

Recenzie

Napísať recenziu

Kalísia voňavá  kvapky (tinktúra) 50 ml

Kalísia voňavá kvapky (tinktúra) 50 ml

Obsah živej rastliny v tinktúre: 100 %. Kalízia  (bylinná tinktúra - kvapky Duša rastlín). Prírodný bylinný extrakt z nadzemných podzemkov (kolienok) a listov kalízie vonnej.