Na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti používame súbory cookie.

viac informácií
Súhlasím Podrobné nastavenia
Prijať zvolené cookies

Koriander siaty živá vňať BIO* kvapky (tinktúra) 50 ml

Koriander siaty živá kvitnúca vňať tinktúra (extrakt).

Viac detailov

Skladem

179 Kč

Detaily

Koriandr setý živá kvetoucí nať tinktura (extrakt).

Koriandr setý (Coriandrum sativum, čeleď miříkovité - Apiaceae, SK: Koriander siaty). Koriandr setý (Coriandrum sativum) nám v tomto zpracování slouží k odstranění těžkých kovů dle studie uvedené v odkazu níže.

Dle níže uvedené citace extrakt z živého kvetoucího koriandru napomáhá odstraňovat z těla rtuť a její slitiny (amalgam). Dle Dr. Klinghardta působí detoxikačně i v případě hliníku (zdroje Al: před rokem 1990 hliníkové nádobí a příbory, hliníkové sudy s limonádami, nyní vakcíny, snad i chemtrails).

Tinktura z živé kvetoucí natě koriandru setého v kvalitě BIO. Zpracováno bezprostředně po sklizni. Při výrobě byl použit konvenční melasový líh, v naší nabídce je i tinktura vyrobená z ovocné pálenky v kvalitě BIO.

Zdravotní tvrzení týkající se této léčivé rostliny ve formulaci předložené Evropské komisi ke schválení (on hold): Normální činnost nervové soustavy.

Následující stať je převzata z článku "Amalgám a jeho účinky" na http://www.artbos.cz/clanek/146/Amalgam-a-jeho-ucinky.htm : Jedině nať koriandru má podle dosavadních znalostí efektivní detoxikační účinky na rtuť z úložiště v buňkách a v nervové soustavě. Účinná je jedině čerstvá nať, která pochází z ekologického pěstování, aby dále nepašovala do těla jedy. Detoxikační substance je zřejmě lehce prchavá aromatická látka, která se rychle dostává do mozku a otevírá iontové kanálky v nervových buňkách. Rtuť, která je vázaná na buňky, může být nyní transportována ven za předpokladu, že tu je koncentrační spád, tzn., že tu je více rtuti uvnitř buněk nežli venku ve vazivové tkáni. To je také důvod, proč musí být nejprve uvolněna rtuť z vazivové tkáně pomocí chlorelly a česneku medvědího, dříve než se vytáhne z buněk. Důležité: jelikož koriandr v nejkratší době posune mnoho rtuti do vazivové tkáně, může dojít při předávkování k silným projevům otravy. Proto se musí při použití koriandru použít vždy současně chlorella a česnek medvědí. Potom může být mobilizovaný těžký kov „vyzvednut“ z vazivové tkáně a vyloučen. Koriandr nesmí být nikdy použit za existence amalgámových plomb, jelikož by tělo rtuť posunovalo sem a tam a tělo by pak vykazovalo silné symptomy otravy. Více než polovina pacientů s nemocemi z amalgámu může s dostatečným příjmem koriandru začít až po půl až jednom roce po vyvedení rtuti pomocí česneku medvědího/chlorelly. Konec citace.

Na základě Nařízení Evropského parlamentu nesmíme uvádět všechny účinky, které bylina má. 

Více o účincích na http://www.tinktura-info.eu/tinktury-z-bylin-alopaticke-tinktury-z-bylin-jednodruhove-c-169_2/koriandr-cerstva-nat-kapky-tinktura-50-ml-p-3227

Dávkování: 3x denně 20 kapek do vody či čaje. Z důvodu obsahu alkoholu není výrobek vhodný pro děti, těhotné a kojící matky.

OVZ-35.1-10.10.2012-1133

<p class="MsoNorma

Recenzie

Napísať recenziu

Koriander siaty živá vňať BIO* kvapky (tinktúra) 50 ml

Koriander siaty živá vňať BIO* kvapky (tinktúra) 50 ml

Koriander siaty živá kvitnúca vňať tinktúra (extrakt).