Na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti používame súbory cookie.

viac informácií
Súhlasím Podrobné nastavenia
Prijať zvolené cookies

Pre mužov - masážny olej celotelový 100ml

Vonný masážny olej celotelový pre mužov.

Najkvalitnejší mandľový olej a 100 % prírodná silica sú ingrediencie, ktorých spojením dostávame masážny olej s mužnou zmyselnou vôňou a schopnosťou regenerovať pokožku.

Viac detailov

237 Kč

Detaily

Vonný masážní olej celotělový pro muže.

Nejkvalitnější mandlový olej a 100% přírodní silice jsou ingredience, jejichž spojením dostáváme masážní olej s mužnou smyslnou vůní a schopností regenerovat pokožku a svaly.

Olej z mandlí je jedním z nejcennějších rostlinných olejů. Získává se lisováním semen mandloně. Díky svým vlastnostem zajišťuje vláčnou pleť a hebkou pokožku celého těla. Mandlový olej se ze všech rostlinných olejů svým složením nejvíce podobá lidské pokožce. Nezanechá pocit mastnoty.

Silice Ylang Ylang se získává z květů Canangy vonné (Cananga odorata). Silice se značným antidepresivním a uklidňujícím účinkem. Má sedativní účinky a používá se při nespavosti. Snižuje nervové napětí a krevní tlak. Ylang působí celkově afrodisiakálně. Pečuje o všechny typy pleti, zejména o suchou a mastnou. Zklidňuje dýchání. Má mírné protizánětlivé účinky, působí proti křečím a odstraňuje bolest různého původu. Bývá součástí luxusních parfémů.

Neroli (Citrus aurantium amara) má výrazně antidepresivní a afrodiziakální vlastnosti, zlepšuje koncentraci, povzbuzuje trávení. Pomáhá při klimakterických potížích, má příznivý vliv na křečové žíly, snižuje krevní tlak, uklidňuje, osvědčuje se při hysterii, napětí, úzkosti, nespavosti, bušení srdce, panice a šoku. Působí antibakteriálně. Vhodná pro všechny typy pleti, podporuje obnovu buněk.

Niaouli (Melaleuca viridiflora) působí antibakteriálně, protivirově, je antidepresivní a antiseptický. Celkově uklidňuje, harmonizuje a dodává energii, povzbuzuje při únavě. Tlumí bolesti hlavy. Je účinný při bronchitidě, rýmě, kašli, vhodný do sauny nebo k inhalacím. Je vhodný k léčbě akné a podobných kožních problémů jako jsou např. vředy. Silně stimuluje růst tkání a proto napomáhí hojení, regeneruje pokožku.

Pačuli (pachuli) (Pogostemon cablin) snižuje úzkost a napětí, podporuje koncentraci. Uklidňuje, harmonizuje, zklidňuje organizmus. Je protizánětlivá a také afrodisiakální. Napomáhá hojení ran, brání tvorbě jizev. Stimuluje zažívání, ulevuje při trávicích potížích. Posiluje imunitu. Vhodná k meditacím.

Zázvor (Zingiber officinalis) působí antisepticky, pomáhá při angíně, nachlazení, rýmě, nechutenství a revmatismu. Podporuje hojení ran. 

Santalové dřevo (Santalum album) má působení antidepresivní a antiseptické. Pomáhá při kožních potížích, onemocnění dýchacích cest, zažívacích potížích a zánětech. Vhodný pro péči o suchou pokožku. Santal se využívá jako fixativum v orientálních parfémech.

Kód: oleje masážní celotělové přírodní

 

Recenzie

Napísať recenziu

Pre mužov - masážny olej celotelový 100ml

Pre mužov - masážny olej celotelový 100ml

Vonný masážny olej celotelový pre mužov.

Najkvalitnejší mandľový olej a 100 % prírodná silica sú ingrediencie, ktorých spojením dostávame masážny olej s mužnou zmyselnou vôňou a schopnosťou regenerovať pokožku.