Na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti používame súbory cookie.

viac informácií
Súhlasím Podrobné nastavenia
Prijať zvolené cookies
Chaluha kapky (tinktura) 50 ml Zväčšiť

Chaluha bublinatá kvapky (tinktúra) 50 ml

Tinktúra (extrakt) zo stielok chaluhy bublinatej.

Viac detailov

Skladem

139 Kč

Detaily

Tinktura (extrakt) ze stélek chaluhy bublinaté. T3/K3

Chaluha bublinatá (Fucus vesiculosus, čeleď chaluhovité - Fucaceae, SK: Chaluha bublinatá) zlepšuje činnost štítné žlázy při nedostatku jódu (hypofunkce) a zároveň výrazně zrychluje metabolismus a tím podporuje hubnutí. Dále obsahuje i významné množství minerálů, vitamínů a stopových prvků. Ovlivňuje i ostatní žlázy s vnitřní sekrecí.

Zdravotní tvrzení týkající se této léčivé rostliny ve formulaci předložené Evropské komisi ke schválení (on hold): Normální trávení. Kontrola tělesné hmotnosti/ Pocit sytosti. Hormonální systém. Antiestrogenní. Normální činnost štítné žlázy, produkce hormonů - energetický metabolismus. Normální funkce střevního traktu. 

Na základě Nařízení Evropského parlamentu nesmíme uvádět všechny účinky, které bylina má. 

Více o účincích na http://www.tinktura-info.eu/tinktury-z-bylin-alopaticke-tinktury-z-bylin-jednodruhove-c-169_2/chaluha-bublinata-kapky-tinktura-50-ml-p-2428

Dávkování: 3x denně 20 kapek do vody či čaje. Denní dávka obsahuje max. 200 mikrogramů jódu,max. celkový denní příjem pro dospěléhoje 600 ug. Nevhodné při otocích z důvodu srdeční a ledvinové nedostatečnosti. Neužívat při hyperfunkci štítné žlázy.  Z důvodu obsahu alkoholu není výrobek vhodný pro děti, těhotné a kojící matky.

OVZ-35.1-10.10.2012-1133

<sp

Recenzie

Napísať recenziu

Chaluha bublinatá kvapky (tinktúra) 50 ml

Chaluha bublinatá kvapky (tinktúra) 50 ml

Tinktúra (extrakt) zo stielok chaluhy bublinatej.