Na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti používame súbory cookie.

viac informácií
Súhlasím Podrobné nastavenia
Prijať zvolené cookies

Hloh krivokališný plod kvapky (tinktúra) 50 ml

Tinktúra (extrakt) z plodu hlohu.

Viac detailov

Skladem

139 Kč

Detaily

Tinktura (extrakt) z plodu hlohu.T2/K1

Hloh obecný (Crataegus laevigata, čeleď růžovité- Rosaceae, SK: Hloh krivokališný) působí velmi příznivě na kardiovaskulární systém a je vhodnou bylinou na všechny srdeční problémy spojené s vyšším věkem. Rozšiřuje věnčité tepny, působí antiskleroticky a preventivně proti angině pectoris, harmonizuje srdeční arytmii. Snižuje krevní tlak, ale až při dlouhodobějším užívání. Můžeme jej použít jako prevenci ischemické choroby srdeční a pro léčbu následků infarktu myokardu. Zlepšuje i prokrvení mozku. Může pomoci i při klimakterických obtížích.

Zdravotní tvrzení týkající se této léčivé rostliny ve formulaci předložené Evropské komisi ke schválení (on hold): Normální funkce nervové a oběhové soustavy. Relaxační účinek - napomáhá usínání.

Na základě Nařízení Evropského parlamentu nesmíme uvádět všechny účinky, které bylina má. 

Více o účincích na http://www.tinktura-info.eu/tinktury-z-bylin-alopaticke-tinktury-z-bylin-jednodruhove-c-169_2/hloh-plod-kapky-tinktura-50-ml-p-2474

Dávkování: 3x denně 20 kapek do vody či čaje. Z důvodu obsahu alkoholu není výrobek vhodný pro děti, těhotné a kojící matky. 

OVZ-35.1-10.10.2012-1133

Recenzie

Napísať recenziu

Hloh krivokališný plod kvapky (tinktúra) 50 ml

Hloh krivokališný plod kvapky (tinktúra) 50 ml

Tinktúra (extrakt) z plodu hlohu.