Na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti používame súbory cookie.

viac informácií
Súhlasím Podrobné nastavenia
Prijať zvolené cookies

Nekašeľ kvapky (tinktúra) 50 ml

Nekašeľ - zápal dýchacích ciest - tinktúra (extrakt) zo zmesi bylín na potlačenie zápalu dýchacích ciest a tlmenie neproduktívneho suchého kašľa.

Viac detailov

Skladem

159 Kč

Detaily

Nekašel - zánět dýchacích cest - tinktura (extrakt) ze směsi bylin pro potlačení zánětu dýchacích cest a tlumení neproduktivního suchého kašle.

Složení: tymián obecný (Thymus vulgaris), yzop lékařský (Hyssopus officinalis), vlčí mák (Papaver rhoeas).

Tymián obecný je bylina s výbornými antibiotickými a antiseptickými účinky na dýchací ústrojí (obsahuje silici thymol) a tiší kašel. Yzop lékařský obsahuje třísloviny, hořčiny a silice. Působí jako účinné expektorans při průduškových katarech a astmatu, obsažené silice mají antiseptické vlastnosti. Vlčí mák ve svém květu obsahuje alkaloidy, antokyany, sliz a některé další látky. Hlavní oblastí působení této byliny jsou dýchací cesty, zejména zmírňuje kašel a dráždění ke kašli, ale i zlepšuje a ulehčuje případné vykašlávání. Dále bylinu můžeme použít při bronchiálním astmatu a akutním kataru průdušek. Tinktura zároveň působí jako mírné a bezpečné sedativum. Droga neobsahuje morfin, ale bezpečnou a legální látku podobnou svými účinky kodeinu.

Zdravotní tvrzení schválená EFSA (Evropský úřad pro bezpečnost potravin): Normální funkce imunitního systému v důsledku antimikrobiální aktivity. Normální funkce dýchacího systému. Normální stav kostí a kloubů. Relaxační účinek – usínání. 

Na základě Nařízení Evropského parlamentu nesmíme uvádět všechny účinky, které bylina má.

Více o účincích na http://www.tinktura-info.eu/tinktury-z-bylin-alopaticke-tinktury-z-bylin-vicedruhove-c-169_171/dychaci-cesty-zanet-kapky-tinktura-50-ml-p-2522

Dávkování: 3x denně 20 kapek do vody či čaje. Z důvodu obsahu alkoholu není výrobek vhodný pro děti, těhotné a kojící matky.

<

Recenzie

Napísať recenziu

Nekašeľ kvapky (tinktúra) 50 ml

Nekašeľ kvapky (tinktúra) 50 ml

Nekašeľ - zápal dýchacích ciest - tinktúra (extrakt) zo zmesi bylín na potlačenie zápalu dýchacích ciest a tlmenie neproduktívneho suchého kašľa.