Na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti používame súbory cookie.

viac informácií
Súhlasím Podrobné nastavenia
Prijať zvolené cookies

Prostata II kvapky (tinktúra) 50 ml

Prostata II tinktúra (extrakt) pri hypertrofii (zväčšení) prostaty, benígnej hyperplázii prostaty a karcinóme prostaty.

Viac detailov

Skladem

154 Kč

Detaily

Prostata II tinktura (extrakt) při hypertrofii (zvětšení) prostaty, benigní hyperplazii prostaty, a karcinomu prostaty. Zlepšuje i růst vlasů.

Složení: palma sabalová (Serenoa repens), kopřiva dvoudomá (Urtica dioica) oddenek, rdesno mnohokvěté (Polygonum multiflorum) hlíza.

Látky obsažené v palmě sabalové brání testosteronu v přeměně na dihydrotestosteron, který je spouštěčem rakovinného bujení prostaty. Brzdí stárnutí a zpomalují vypadávání a šedivění vlasů.  Rdesno mnohokvěté patří mezi adaptogeny. Má antioxidační účinky a zpomaluje stárnutí. Harmonizuje hormonální činnost. Stimuluje funkci ledvin, čímž čistí krev. Má antivirové a antibakteriální působení. Chrání játra, působí při zánětu tlustého střeva a zácpě. Blokuje přeměnu testosteronu na dihydrotestosteron podobně jako palma sabalová. Kořen kopřivy účinnek palmy sabalové a rdesna mnohokvětého (jak prokázaly některé studie) zesiluje. Kromě toho má kořen kopřivy díky velkému obsahu minerálních a stopových prvků celkově tonizující účinky, působí také močopudně a zvyšuje vylučování kyseliny močové. Zlepšuje látkovou výměnu a je používána pro tzv. čištění krve. Proto se rostlina doporučuje při chronických ledvinových chorobách se sníženým vylučováním, zánětech močových cest, urolitiáze, také při chorobách spojených se zvýšenou tvorbou močoviny, případně kyseliny močové. Experimentálně byly v kořenech zjištěny látky, které zabraňují adenomatóznímu zvětšení prostaty (při jejím zánětu nebo stařecké hypertrofii). Podávání tinktury z kořenu také brzdí vypadávání vlasů. 

Až 80 % mužů za svůj život onemocní některou z výše uvedených nemocí. Je to ukrutné číslo, dělejme pánové něco pro sebe, ať již v rámci prevence či léčby. Pro ty, kteří se chtějí dozvědět podstatně více doporučuji knihu "Jak vyléčit prostatu" jejímž autorem je Ron Gellatley. V knize se dozvíte o látkách jako je lykopen či betaglukan, které můžete preventivně užívat velice chutnou a příjemnou formou běžné stravy (tepelně upravená rajčata či jakákoliv pochoutka z hlívy ústřičné).

Zdravotní tvrzení týkající se této směsi léčivých rostlin ve formulaci předložené Evropské komisi ke schválení (on hold): Normální funkce močové soustavy - benigní hyperplazie prostaty. Normální funkce prostaty. Normální funkce reprodukčního systému. Růst vlasů.     Normální stav kostí, vlasů a nehtů. Normální činnost cévní soustavy. Těžké nohy. Působí protizánětlivě. Nervová rovnováha. Duševní rovnováha. Koncentrace. Intelektuální aktivita. Normální stav pokožky. Vylučování vody z organizmu. Normální činnost kardiovaskulárního systému. Normální činnost ledvin – vylučování. Osvěžení těla. Vitalita – energie. Normální stav kloubů. Přirozená obranyschopnost - imunitní systém. Normální funkce dýchacího systému. Obsahuje minerály, železo. Lupy, hojení ran.     Normální činnost kardiovaskulárního systému - hladina cholesterolu v krvi.

Na základě Nařízení Evropského parlamentu nesmíme uvádět všechny účinky, které bylina má.

Více o účincích na http://www.tinktura-info.eu/tinktury-z-bylin-alopaticke-tinktury-z-bylin-vicedruhove-c-169_171/prostata-ii-kapky-tinktura-50-ml-p-2576

Dávkování: 3x denně 20 kapek do vody či čaje. Z důvodu obsahu alkoholu není výrobek vhodný pro děti, těhotné a kojící matky.

OVZ-35.1-10.10.2012-1133/1

Recenzie

Napísať recenziu

Prostata II kvapky (tinktúra) 50 ml

Prostata II kvapky (tinktúra) 50 ml

Prostata II tinktúra (extrakt) pri hypertrofii (zväčšení) prostaty, benígnej hyperplázii prostaty a karcinóme prostaty.