Na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti používame súbory cookie.

viac informácií
Súhlasím Podrobné nastavenia
Prijať zvolené cookies
Ploštičník kapky (tinktura) 50 ml Zväčšiť

Ploštičník hroznovitý - prírodný estriol - kvapky (tinktúra) 50 ml

Tinktúra (extrakt) z koreňa ploštičníka hroznovitého (hroznatého).

Viac detailov

Skladem

153 Kč

Detaily

Tinktura (extrakt) z kořenu ploštičníku hroznovitého (hroznatého). T3/K5!

Ploštičník hroznovitý (hroznatý) (Cimicifuga racemosa, čeleď pryskyřníkovité - Ranunculaceae, SK: Ploštičník hroznovitý) obsahuje fytoestrogeny, zejména estriol, proto je vhodný pro potlačení obtíží v klimakteriu. Může pomoci při vypadávání vlasů či suché poševní sliznici, pokud tyto potíže souvisí s klimakteriem. Snižuje krevní tlak. Estriol jako hormon nepodporuje rakovinné bujení při ženských onkologických onemocněních, naopak obsazuje estrogenové receptory a tím blokuje účinky potenciálně nebezpečného estradiolu (platí pro ženy v a po klimakteriu).

Zdravotní tvrzení týkající se této léčivé rostliny ve formulaci předložené Evropské komisi ke schválení (on hold): Normální činnost lymfatického systému. Antioxidant. Normální stav kostí a kloubů. Komfort při menopauze. Normální funkce prostaty.

Na základě Nařízení Evropského parlamentu nesmíme uvádět všechny účinky, které bylina má. 

Více o účincích na http://www.tinktura-info.eu/tinktury-z-bylin-alopaticke-tinktury-z-bylin-jednodruhove-c-169_2/plosticnik-hroznaty-kapky-tinktura-50-ml-p-2649

Dávkování: 3x denně 3 kapky do vody či čaje. Nevhodný pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte denní dávku. Neužívat s hormonálními léky.

OVZ-35.1-10.10.2012-1133

Recenzie

Hodnotenie 
2018-05-03

szofinka

Vynikající účinky na vymizení návalů horka, pocení, opět klidný spánek už po čtyřech dnech užívání. Užívala jsem 3x 5 kapek, po týdnu jsem snížila na doporučené 3x3 kapky. Začala jsem mít bolesti loketních kloubů, zápěstí, palce na rukách - momentálně se to zlepšuje, ale používám i jiné kapky. Maximální spokojenost. Užívám zásadně přírodní produkty. Doporučuji !!!

  • Pre 1 z 1 je táto recenzia užitočná.
Hodnotenie 
2018-04-22

szofinka

Po pěti dnech bez návalu horka, výborný spánek - doporučuji. užívám třikrát denně nyní 5 kapek - snížím na tři. Předtím jsem pila čaj řebříček, ale asi po roce už nebyl účinný.

  • Pre 1 z 1 je táto recenzia užitočná.

Napíšte svoju recenziu!

Napísať recenziu

Ploštičník hroznovitý - prírodný estriol - kvapky (tinktúra) 50 ml

Ploštičník hroznovitý - prírodný estriol - kvapky (tinktúra) 50 ml

Tinktúra (extrakt) z koreňa ploštičníka hroznovitého (hroznatého).