Na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti používame súbory cookie.

viac informácií
Súhlasím Podrobné nastavenia
Prijať zvolené cookies
Pískavice kapky (tinktura) 50 ml Zväčšiť

Senovka grécka kvapky (tinktúra) 50 ml

Tinktúra (extrakt) zo semien senovky gréckej.

Viac detailov

Skladem

139 Kč

Detaily

Tinktura (extrakt) ze semen pískavice řeckého sena. T4/K1

Pískavice řecké seno (Trigonella foenum-graecum, čeleď bobovité - Fabaceae, SK: Senovka grécka) obsahuje slizy, flavonoidy, netoxický alkaloid trigonellin, dusíkatý cholin, triterpenové saponiny, lecitin, hořčiny, vitamín PP. Důležitou obsahovou látkou jsou sapogenin diosgenin, který podporuje produkci testosteronu, estrogenu, progesteronu a jiných regulačních hormonů. Tinktura je tedy vhodná jako ženské i mužské afrodisiakum. Pískavice dále používáme pro odkašlání, zlepšení trávení a při nadýmání a průjmech. Droga mírně snižuje hladinu krevního cukru. Posiluje, působí jako tonikum v geriatrii.

Zdravotní tvrzení týkající se této léčivé rostliny ve formulaci předložené Evropské komisi ke schválení (on hold): Normální hladina glukózy v krvi. Trávení - chuť k jídlu. Hladina lipidů v krvi - metabolismus lipidů. Normální funkce žaludku, pH rovnováha. Imunitní systém – antioxidant. Poporodní péče, vylučování a menstruace. Normální hladina cholesterolu v krvi.

Na základě Nařízení Evropského parlamentu nesmíme uvádět všechny účinky, které bylina má. 

Více o účincích na http://www.tinktura-info.eu/tinktury-z-bylin-alopaticke-tinktury-z-bylin-jednodruhove-c-169_2/piskavice-kapky-tinktura-50-ml-p-3320

Dávkování: 3x denně 20 kapek do vody či čaje. Z důvodu obsahu alkoholu není výrobek vhodný pro děti, těhotné a kojící matky. 

Recenzie

Napísať recenziu

Senovka grécka kvapky (tinktúra) 50 ml

Senovka grécka kvapky (tinktúra) 50 ml

Tinktúra (extrakt) zo semien senovky gréckej.