Na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti používame súbory cookie.

viac informácií
Súhlasím Podrobné nastavenia
Prijať zvolené cookies
Kameny močové (tinktura) 50 ml Zväčšiť

Kamene močovej (tinktúra) 50 ml

Kamene močové (obličkové) - zmes bylín na rozpustenie a vypudenie kamienkov a piesku z močových ciest (obličková panvička, močovod, močový mechúr, močová trubica). Urolitiáza.

Viac detailov

Skladem

159 Kč

Detaily

Kameny močové (ledvinové) - směs bylin pro rozpuštění a vypuzení kaménků a písku z močových cest (ledvinná pánvička, močovod, močový měchýř, močová trubice). Urolitiáza.

Složení: lomikámen (Saxifraga granulata), průtržník (Herniaria glabra), jehlice (Onosis spinosa), smetánka kořen (Taraxacum officinale), mořena barvířská (Rubia tinctorum).

Lomikámen rozpouští soli kyseliny močové - tedy uráty. Průtržník rozpouští soli kyseliny šťavelové - tedy oxaláty (šťavelany). Jehlice trnitá zvyšuje vylučování kyseliny močové, pomáhá při zánětech ledvin a močových cest. Může vylučovat i močové kameny. Smetánka ovlivňuje zánět močových cest a ledvinové kaménky, má antibiotické účinky a odbourává z těla toxiny. Hlavní drogou této směsi je mořena barvířská. Pomáhá při kamenech a písku v odvodných močových cestách i v ledvinách, působí zde dezinfekčně, hojivě, analgeticky a protikřečově. 

Zdravotní tvrzení týkající se této směsi léčivých rostlin ve formulaci předložené Evropské komisi ke schválení (on hold): Normální funkce močových cest – ledviny. Působí protizánětlivě. Normální činnost jater. Metabolismus sacharidů. Normální činnost kardiovaskulárního systému - cholesterol v krvi. Prebiotikum. Antioxidant. Normální trávení - stimulace. Normální činnost žaludku. Detoxikace – vylučování. Normální stav kostí, vlasů a nehtů. Normální činnost cévní soustavy. Těžké nohy. Nervová rovnováha. Duševní rovnováha. Koncentrace. Intelektuální aktivita. Normální stav pokožky. Vylučování vody z organizmu. Osvěžení těla. Vitalita – energie. Normální stav kloubů. Přirozená obranyschopnost - imunitní systém. Normální funkce prostaty. Normální funkce dýchacího systému. Obsahuje minerály, železo. Lupy, hojení ran.

Dávkování: 3x denně 20 kapek. Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. 

OVZ-35.1-21.02.2014-19063

Kód: ledvinové kameny, močové, močový,močových cest, písek. 

Recenzie

Napísať recenziu

Kamene močovej (tinktúra) 50 ml

Kamene močovej (tinktúra) 50 ml

Kamene močové (obličkové) - zmes bylín na rozpustenie a vypudenie kamienkov a piesku z močových ciest (obličková panvička, močovod, močový mechúr, močová trubica). Urolitiáza.