Na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti používame súbory cookie.

viac informácií
Súhlasím Podrobné nastavenia
Prijať zvolené cookies
Irský mech kapky (tinktura) 50 ml Zväčšiť

Írsky mach kvapky (tinktúra) 50 ml

Tinktúra (extrakt) zo stielok írskeho machu.

Viac detailov

Skladem

153 Kč

Detaily

Tinktura (extrakt) ze stélek irského mechu.

Irský mech (puchratka kadeřavá - karagen) (Chondrus krispus - Carrageen), čeleď Gigartinaceae, SK: ) roste na skalnatých pobřežích Irska, Francie a Islandu. Obsahuje až 15% minerálů (mj. vápník, železo, fosfor, jód, hořčík, mangan), dále vitaminy B2, B3, B5, B6, B9, C, E a K. Tyto řasy jsou silným antioxidantem a přírodním antibiotikem. Působí protizánětlivě a jako silná podpora imunitního systému. Puchratce kadeřavé se přičítají i tyto vlastnosti: působí proti zánětům plic, střev a ledvin, močového měchýře, příznivě ovlivňuje vředové koliky, zápal plic a kašel, má pozitivní účinek na žaludeční vředy, infekční otoky kloubů, tuberkulózu a díky obsahu jódu ovlivňují hypofunkce štítné žlázy. Uvádí se i působení na nádorová onemocnění. Nedávné studie zjistily, že irský mech má i antivirové účinky a může pomáhat v boji s chřipkou typu B a s viry způsobujícími příušnice.

100g drogy obsahuje: 0,466 mg ryboflavin (B2), 0,593 mg niacin (B3), 0,176 mg kyselina pantothenová (B5), 0,069 mg pyridoxin (B6), 182 ug kyselina listová (B9), 3 mg vitamin C, 0,87 mg vitamin E, 5ug vitamin K, 72 mg vápník, 8,9 mg železo, 144 mg hořčík, 0,37 mg mangan, 157 mg fosfor, 61 mg sodík, 1,95 mg zinek.

Dávkování: 3x denně 20 kapek do vody či čaje. Výrobek není z důvodu obsahu alkoholu vhodný pro děti, těhotné a kojící ženy.

<p class="MsoN

Recenzie

Hodnotenie 
2023-01-31

Chut hrozna, ucinky vyborne

Jsem skoro 10 let bez doporucene substituce hormonu sz, ktere jsem nastesti nikdy nezacala uzivat. Mam Hashimotovu strumu a byla jsem 2x tehotna. Jakmile citim specificky tlak na hrdle, zacnu tinkturu z mechu uzivat a stav se upravi.

Napíšte svoju recenziu!

Napísať recenziu

Írsky mach kvapky (tinktúra) 50 ml

Írsky mach kvapky (tinktúra) 50 ml

Tinktúra (extrakt) zo stielok írskeho machu.