Na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti používame súbory cookie.

viac informácií
Súhlasím Podrobné nastavenia
Prijať zvolené cookies
Andělika lékařská kapky (tinktura) 50 ml Zväčšiť

Angelika lekárska kvapky (tinktúra) 50 ml

Tinktúra (extrakt) z koreňa angeliky lekárskej.

Viac detailov

Skladem

139 Kč

Detaily

Tinktura (extrakt) z kořenu anděliky lékařské.

Andělika lékařská (Angelicae officinalis, čeleď miříkovité Apiaceae, SK: Angelika lekárska) tlumí menstruační bolesti, potlačuje migrenózní bolesti, závratě a jiskření před očima. Zpevňuje cévní stěny, stimuluje činnost srdce a chrání dýchací cesty. Tlumí nadýmání při poruchách slinivky. Rostlina potlačuje hnilobný proces ve střevech. Tlumí žaludeční a střevní neurózu. Pomáhá při tělesné a psychické slabosti. Potlačuje psychosomatické reakce organizmu na dlouhotrvající stres - předchází nemocem z dlouhotrvajícího stresu. Pomáhá vstřebat duševní otřesy a zlé zkušenosti, ať již právě prožité, či déle potlačované. Pomáhá nám udržet či najít naši vnitřní velikost. Léčí staré i čerstvé duševní rány. Získané zkušenosti zasazuje do kontextu a přináší schopnost je hodnotit z různých pohledů. Čistí duši a otevírá nás novým zkušenostem. 

Zdravotní tvrzení týkající se této léčivé rostliny ve formulaci předložené Evropské komisi ke schválení (on hold): Normální trávení. Normální trávení - chuť k jídlu. Normální trávení a činnost jater - pročištění. Přirozená obranyschopnost - odolnost. Normální funkce žaludku - PH rovnováha. Normální funkce dýchacího systému.

Na základě Nařízení Evropského parlamentu nesmíme uvádět všechny účinky, které bylina má.

Dávkování: 3x denně 20 kapek do vody či čaje. Výrobek není vhodný pro děti, těhotné a kojící ženy. Neužívat při zánětech ledvin, vředových nemocech žaludku, dvanáctníku a tlustého střeva.

<span style="color:#000000;

Recenzie

Napísať recenziu

Angelika lekárska kvapky (tinktúra) 50 ml

Angelika lekárska kvapky (tinktúra) 50 ml

Tinktúra (extrakt) z koreňa angeliky lekárskej.