Na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti používame súbory cookie.

viac informácií
Súhlasím Podrobné nastavenia
Prijať zvolené cookies
GABA oolong kvapky (tinktúra) 50 ml Zväčšiť

GABA oolong kvapky (tinktúra) 50 ml

Tinktúra (extrakt) zo zeleného čaju Gun Powder.

Viac detailov

Skladem

153 Kč

Detaily

Tinktura (extrakt) ze zeleného čaje Gun Powder.

Čajovník čínský (Camellia sinensis) - účinky jednotlivých látek:

Polyfenoly - jsou v zeleném čaji obsaženy ve vysokých koncentracích a díky nim má zelený čaj lehce svíravou chuť. Polyfenoly působí preventivě proti vzniku srdečních onemocnění a rakoviny.

Flavonoidy - jsou rostlinné pigmenty, většina z nich má antioxidační vlastnosti, čímž chrání lidské tělo před antioxidačním stresem.

Katechiny - jsou velmi hojně zastoupeny v zeleném čaji. Nejvýznamnější z nich je epigallokatechin gallát (EGCG), který tvoří 10 - 50 % všech katechinů v zeleném čaji. Jeho význam s přibývajícími studiemi stoupá a ukazuje se že je to významný antioxidant, který je 25 - 100 krát účinnější než vitamin C a E. Nejnovější studie odhalila, že tato látka má velmi významný vliv na zabránění tvorby zhoubných nádor? blokováním enzymu urokinázy, díky kterému se rakovinné buňky mohou rozmnožovat.

Taniny - skupina jednoduchých a složených fenolů. Tyto látky zmírňují žaludeční obtíže a mají uklidňující efekt na centrální nervový systém, čímž působí proti účinkům kofeinu.

Kofein - svoji strukturou je podobný kyselině močové. Kofein odstraňuje únavu a odvodňuje organizmus.

Zdravotní tvrzení týkající se této léčivé rostliny ve formulaci předložené Evropské komisi ke schválení (on hold): Normální činnost srdce. Metabolismus / oxidaci tuků. Termogenese - energetický výdej.Metabolismus lipidů. Duševní stav a výkon koncentrace – učení. Orální zdraví. Antioxidant. Pružnost cév. Normální hladina cholesterolu v krvi. Normální činnost srdce. Vylučování vody z těla.

Na základě Nařízení Evropského parlamentu nesmíme uvádět všechny účinky, které bylina má.

Více o účincích na http://www.tinktura-info.eu/tinktury-z-bylin-alopaticke-tinktury-z-bylin-jednodruhove-c-169_2/zeleny-caj-kapky-tinktura-50-ml-p-2575

Dávkování: 3x denně 20 kapek do vody či čaje. Z důvodu obsahu alkoholu není výrobek vhodný pro děti, těhotné a kojící matky.

OVZ-35.1-10.10.2012-1133

Recenzie

Napísať recenziu

GABA oolong kvapky (tinktúra) 50 ml

GABA oolong kvapky (tinktúra) 50 ml

Tinktúra (extrakt) zo zeleného čaju Gun Powder.