Na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti používame súbory cookie.

viac informácií
Súhlasím Podrobné nastavenia
Prijať zvolené cookies

Manayupa kvapky (tinktúra) 50 ml

Manayupa(bylinná tinktúra - Pavlove bylinné kvapky). Prírodný extrakt z vňate liečivej rastliny stužkovca vystúpavého pre normálnu činnosť pečene.

Viac detailov

Skladem

147 Kč

Detaily

Manayupa (bylinná tinktura - Pavlovy bylinné kapky). Přírodní extrakt z natě léčivé rostliny stužkovce vystoupavého pro normální činnost jater.

Stužkovec vystoupavý (Desmodium ascendens, čeleď bobovité - FabaceaeSK: ) je rostlina pocházející z Peru. Stužkovec zlepšuje stav při virovém napadení jater, ale i při chemické poškození jater v důsledku intoxikace alkoholu či některými léky. Je prokázán pozitivní výsledek na alergie a astma. Působí na dýchací cesty, detoxikuje organismu, mírní svalové křeče, používá se při zánětech žlučníku, ledvin a jater, dále při zánětech kůže (akné, vyrážka, ekzém) a také při gynekologických obtížích.

Zdravotní tvrzení týkající se této léčivé rostliny ve formulaci předložené Evropské komisi ke schválení (on hold): Normální činnost jater. 

Nařízení ES 1924/2006 o zdravotních tvrzeních a 1169/2011 o léčebných tvrzeních nám neumožňuje na těchto stránkách uvádět více informací k této léčivé rostlině.

Více informací získáte ze seriózních volně dostupných zdrojů na internetu a z kvalitní literatury. 

Složení tinktury: velejemný melasový ethanol 40%, léčivá rostlina stužkovec vystoupavý.

Výrobce: Bylinné kapky, s.r.o., ČR. Doplněk stravy - neředěná tinktura s vysokým obsahem přírodních účinných látek z nejkvalitnějších léčivých rostlin. Nenahrazuje pestrou stravu. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte denní dávku. Neskladujte na přímém slunci. Případný zákal není na závadu.

Dávkování: 3x denně 20 kapek do vody či čaje. Z důvodu obsahu alkoholu není výrobek vhodný pro děti, těhotné a kojící matky.

Kód: viry, játra, ledviny, alergie, astma, detoxikace, křeče, žlučník, kůže, akné, vyrážka, ekzém, záněty, gynekologie

Recenzie

Napísať recenziu

Manayupa kvapky (tinktúra) 50 ml

Manayupa kvapky (tinktúra) 50 ml

Manayupa(bylinná tinktúra - Pavlove bylinné kvapky). Prírodný extrakt z vňate liečivej rastliny stužkovca vystúpavého pre normálnu činnosť pečene.