Na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti používame súbory cookie.

viac informácií
Súhlasím Podrobné nastavenia
Prijať zvolené cookies

Houtuynia kvapky (tinktúra) 50 ml

Houtuynia (Houtunia - hutínia) (bylinná tinktúra - Pavlove bylinné kvapky). Prírodný bylinný extrakt z vňate liečivej rastliny houtuynie srdcovitej.

Viac detailov

Skladem

171 Kč

Detaily

Houtuynie (Houtunie - touleň) (bylinná tinktura - Pavlovy bylinné kapky). Přírodní bylinný extrakt z natě léčivé rostliny houtuynie srdčité.

Houtuynie (touleň) srdčitá (Houttuynia cordata, čeleď ještěrkovcovité (Saururaceae), SK: Houtuynia). Rostlina obsahuje terpeny, flavonoidy (hyperin, kvercitrin, rutin), kyselinu palmitou, olejovou, stearovou, houttuynin atd. Vědecké výzkumy dokázaly, že působí proti Streptococcus pneumoniea, Staphylococcus aureus, ale také i na viry hepatitidy. Extrakt je velmi účinný při zánětu plic, na plicní hlízy, bronchitidu a při nachlazení. Působí na infekce močových cest, při zástavě močení, poševním výtoku a nepravidelné menstruaci. Odstraňuje z těla toxiny a snižuje tělesnou teplotu.

Nařízení ES 1924/2006 o zdravotních tvrzeních a 1169/2011 o léčebných tvrzeních nám neumožňuje na těchto stránkách uvádět více informací k této léčivé rostlině.

Více informací získáte ze seriózních volně dostupných zdrojů na internetu a z kvalitní literatury. 

Složení tinktury: velejemný melasový ethanol 40%, léčivá rostlina houtuynie srdčitá.

Výrobce: Bylinné kapky, s.r.o., ČR. Doplněk stravy - neředěná tinktura s vysokým obsahem přírodních účinných látek z nejkvalitnějších léčivých rostlin. Nenahrazuje pestrou stravu. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte denní dávku. Neskladujte na přímém slunci. Případný zákal není na závadu.

Dávkování: 3x denně 20 kapek do vody či čaje. Z důvodu obsahu alkoholu není výrobek vhodný pro děti, těhotné a kojící matky.

Kód: nachlazení, Streptococcus pneumonieaStaphylococcus aureus, bronchitida, močové cesty, poševní výtok, zánět plic, hepatitida, PLICNÍ HLÍZY, ZÁSTAVA MOČENÍ, MENSTRUACE NEPRAVIDELNÁ, houtunie, touleň.

Recenzie

Napísať recenziu

Houtuynia kvapky (tinktúra) 50 ml

Houtuynia kvapky (tinktúra) 50 ml

Houtuynia (Houtunia - hutínia) (bylinná tinktúra - Pavlove bylinné kvapky). Prírodný bylinný extrakt z vňate liečivej rastliny houtuynie srdcovitej.