Na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti používame súbory cookie.

viac informácií
Súhlasím Podrobné nastavenia
Prijať zvolené cookies
Hviezdica prostredná kvapky (tinktúra) 50 ml Zväčšiť

Pseudostelarie kvapky (tinktúra) 50 ml

Pseudostelária (bylinná tinktúra - Pavlove bylinné kvapky). Prírodný bylinný extrakt z koreňov liečivej rastliny pseudostelárie rôznolistej.

Viac detailov

Skladem

171 Kč

Detaily

Pseudostelarie (bylinná tinktura - Pavlovy bylinné kapky). Přírodní bylinný extrakt z kořenů léčivé rostliny pseudostelarie různolisté.

Pseudostelarie různolistá (Pseudsostellaria heterophylla syn. P. rhaphanorrhiza syn. Stellaria heterophylla syn. S. rhaphanorrhiza syn. Krascheninikovia heterophylla syn. K. rhaphanorrhiza), čeleď hvozdíkovité - CaryophyllaceaeSK: - , UK: Prince Seng, CH: TAI ZI SHEN). Kořeny obsahují polysacharidy, lektiny, adenosin, taraxerol, beta-sitosteroldaucosterol, pseudostellarin A-G, arginin, kyselinu asparagovou a ursolovou, acacetin, luteolin atd. Adaptogen. demulgens (zklidňuje sliznice), tonikum imunitního systému a plic. Vyživuje zesláblou, suchou a poškozenou plicní tkáň. Někdy se jí říká "potrava pro plíce". Zvlhčuje slizniční tkáň a působí i na záněty žaludku, suché zácpy a záněty tlustého i tenkého střeva. Má protizánětlivé účinky, zlepšuje chuť k jídlu, zvyšuje imunitu, pomáhá při únavě, poškození jater a neuróze.

Nařízení ES 1924/2006 o zdravotních tvrzeních a 1169/2011 o léčebných tvrzeních nám neumožňuje na těchto stránkách uvádět více informací k této léčivé rostlině.

Více informací získáte ze seriózních volně dostupných zdrojů na internetu a z kvalitní literatury. 

Složení tinktury: velejemný melasový ethanol 40%, léčivá rostlina pseudostelárie různolistá.

Výrobce: Bylinné kapky, s.r.o., ČR. Doplněk stravy - neředěná tinktura s vysokým obsahem přírodních účinných látek z nejkvalitnějších léčivých rostlin. Nenahrazuje pestrou stravu. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte denní dávku. Neskladujte na přímém slunci. Případný zákal není na závadu.

Doporučená denní dávka: 3 x denně 30 kapek. Maximální bezpečná denní dávka: 3 - 4x denně 40 - 80 kapek. Z důvodu obsahu alkoholu nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy.

Kontraindikace: neužívat při průjmech a plynatosti

Kód: TBC, diuretikum, močopudný, močopudná, čistí krev, čištění krve, kožní nemoci, lupénka, revma, draslík, křemík, lupénka.

Recenzie

Napísať recenziu

Pseudostelarie kvapky (tinktúra) 50 ml

Pseudostelarie kvapky (tinktúra) 50 ml

Pseudostelária (bylinná tinktúra - Pavlove bylinné kvapky). Prírodný bylinný extrakt z koreňov liečivej rastliny pseudostelárie rôznolistej.