Na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti používame súbory cookie.

viac informácií
Súhlasím Podrobné nastavenia
Prijať zvolené cookies

Štětka lesní kvapky (tinktúra) 30 ml

Štětka (bylinná tinktura - Pavlovy bylinné kapky). Přírodní bylinný celkový (komplexní) extrakt z kořene léčivé rostliny štětky lesní. Štětka lesní (Dipsacus fullonum).

Viac detailov

Skladem

119 Kč

Detaily

Štětka (bylinná tinktura - Pavlovy bylinné kapky). Přírodní bylinný extrakt z kořene léčivé rostliny štětky lesní.

Štětka lesní (Dipsacus fullonum, čeleď štětkovité - Dipsacaceae, SK: Štětka) je v české fytoterapii známa jako bylina ovlivňující pohybové a žaludeční potíže. Se zcela novými informacemi ovšem přišel profesor Wolf Dieter Storl, který kořen a nať používá při ................... A zbytek si musíte nastudovat sami ze dvou knih, které vám doporučím. Naše milá státní správa placená z našich daní totiž neustále vydává nová a nová nařízení, zákazy a prohlubuje cenzuru v této oblasti. Až mi to čím dál víc připomíná časy dávno minulé, o kterých jsem si naivně myslel, že se už nikdy nevrátí. Nuže zpátky k věci. První kniha se jmenuje Přírodní léčba boreliózy a jejím autorem je výše jmenovaný profesor Wolf Dieter Storl. Postup a dávkování je následující: Po dobu 1 měsíce používáme tinkturu ze štětky soukenické 3xdenně v dávce pouhých tří kapek a navíc dle možností a zdravotní způsobilosti aplikujeme co nejčastěji saunu, potní chýši či horké koupele s teplotou 42 stupňů Celsia. Následuje měsíční pauza po které provedeme stejnou kúru, ale jen v délce dvou dnů. Tuto dvoudenní kúru opakujeme každý měsíc až do využívání balení.

Kdo by se chtěl dozvědět o dalších velice účinných léčivých rostlinách, nechť si zakoupí knihu s názvem Borelióza, jejímž autorem je Stephen Harrod Buhner. Dokud kniha je. Dokud se ještě takové knihy mohou prodávat. Vřele ji doporučuji, je fantastická.

Je totiž spousta lidí, kterým nedokáže při nejlepší vůli současná medicína pomoci. Neberte jim naději.

Nařízení ES 1924/2006 o zdravotních tvrzeních a 1169/2011 o léčebných tvrzeních nám neumožňuje na těchto stránkách uvádět více informací k této léčivé rostlině.

Více informací získáte ze seriózních volně dostupných zdrojů na internetu a z kvalitní literatury. Seznam prověřených zdrojů informací o působení léčivých rostlin naleznete zde: https://www.tinktura.eu/cs/content/21-doporucene-zdroje-informaci-o-lecivych-rostlinach

Složení tinktury: velejemný melasový ethanol 40%, léčivá rostlina štětka lesní.

Výrobce: Bylinné kapky, s.r.o., ČR. Doplněk stravy - neředěná tinktura s vysokým obsahem přírodních účinných látek z nejkvalitnějších léčivých rostlin. Nenahrazuje pestrou stravu. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte denní dávku. Neskladujte na přímém slunci. Případný zákal není na závadu.

Dávkování: 3x denně 3 kapky perorálně nebo do vody či čaje. Z důvodu obsahu alkoholu není výrobek vhodný pro děti, těhotné a kojící matky. Další informace o dávkování naleznete zde:https://www.tinktura.eu/cs/content/24-davkovani-tinktur-z-lecivych-rostlin

Recenzie

Napísať recenziu

Štětka lesní kvapky (tinktúra) 30 ml

Štětka lesní kvapky (tinktúra) 30 ml

Štětka (bylinná tinktura - Pavlovy bylinné kapky). Přírodní bylinný celkový (komplexní) extrakt z kořene léčivé rostliny štětky lesní. Štětka lesní (Dipsacus fullonum).