Na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti používame súbory cookie.

viac informácií
Súhlasím Podrobné nastavenia
Prijať zvolené cookies
GABA oolong kvapky (tinktúra) 50 ml Zväčšiť

GABA zelený čaj kvapky (tinktúra) 50 ml

GABA zelený čaj (bylinná tinktura - bylinné kapky). Přírodní bylinný celkový (komplexní) extrakt z listů léčivé rostliny čajovníku čínského pro optimální duševní stav a koncentraci při učení.

Viac detailov

Skladem

153 Kč

Detaily

GABA zelený čaj (bylinná tinktura - bylinné kapky). Přírodní bylinný extrakt z listů léčivé rostliny čajovníku čínského pro optimální duševní stav a koncentraci při učení.

Čajovník čínský syn. kamelie čínská (Camellia sinensis syn. Thea sinensis), čeleď čajovníkovité (Theaceae), SK - čajovník čínsky.
GABA jsou zelené čaje speciálně vyráběné tak, aby obsahovaly co nejvyšší množství GABA (kyselina gamma-aminomáselná) Japonští vědci objevili postup, jak množství této látky zvýšit. Běžný čaj obsahuje kyselinu gamma-aminomáselnou v množství 20-30mg/100g. Tato kyselina je neurotransmiter. Pro možnost označení GABA v názvu čaje je nutný obsah GABA nejméně 150mg/100g čaje.
Zdravotní tvrzení týkající se této léčivé rostliny ve formulaci předložené Evropské komisi ke schválení (on hold): Normální činnost srdce. Metabolismus / oxidaci tuků. Termogenese - energetický výdej. Metabolismus lipidů. Duševní stav a výkon koncentrace – učení. Orální zdraví. Antioxidant. Pružnost cév. Normální hladina cholesterolu v krvi. Normální činnost srdce. Vylučování vody z těla.

Nařízení ES 1924/2006 o zdravotních tvrzeních a 1169/2011 o léčebných tvrzeních nám neumožňuje na těchto stránkách uvádět více informací k této léčivé rostlině.

Více informací získáte ze seriózních volně dostupných zdrojů na internetu a z kvalitní literatury. Seznam prověřených zdrojů informací o působení léčivých rostlin naleznete zde: https://www.tinktura.eu/cs/content/21-doporucene-zdroje-informaci-o-lecivych-rostlinach

Složení tinktury: velejemný melasový ethanol 40%, léčivá rostlina zelený čaj GABA.

Výrobce: Bylinné kapky, s.r.o., ČR. Doplněk stravy - neředěná tinktura s vysokým obsahem přírodních účinných látek z nejkvalitnějších léčivých rostlin. Nenahrazuje pestrou stravu. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte denní dávku. Neskladujte na přímém slunci. Případný zákal není na závadu.

Dávkování: 3x denně 20 kapek do vody či čaje. Z důvodu obsahu alkoholu není výrobek vhodný pro děti, těhotné a kojící matky. Další informace o dávkování naleznete zde:https://www.tinktura.eu/cs/content/24-davkovani-tinktur-z-lecivych-rostlin

 

 

Recenzie

Napísať recenziu

GABA zelený čaj kvapky (tinktúra) 50 ml

GABA zelený čaj kvapky (tinktúra) 50 ml

GABA zelený čaj (bylinná tinktura - bylinné kapky). Přírodní bylinný celkový (komplexní) extrakt z listů léčivé rostliny čajovníku čínského pro optimální duševní stav a koncentraci při učení.